Zašto imam stalne glavobolje, te suhe i crvene oči?

Poštovani doktore, u zadnjih par mjeseci imam stalne glavobolje, oči mi se suše i često su crvene. Također mi smeta i prejaka sunčeva svjetlost. Da li mi možete reći što je uzrok tome i da li bih trebala posjetiti oftalmologa? Da li ću morati nositi naočale? Imam 25 godina. Unaprijed, zahvalna.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

glavobolje suhe oči
Dean Šarić
Poštovana,

svakako posjetite oftalmologa, moguće je da je riječ o suhoći, ali to nije čest slučaj u Vašoj dobi. Prije će biti da je riječ o nekoj kroničnoj upali, možda infekciji uzročnikom koji ne uzrokuje jaku upalu.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

petnaest − deset =

Back to top button