Ptoza oka uslijed stresa i visok tlak?

Poštovani, molim Vas da mi pomognete savjetom. Naime, imam ptozu na desnom oku, pojavila mi se prije dva mjeseca nakon stresa, taj dan imala sam visoki tlak, oba. Liječnica mi je toga dana dala tabletu pod jezik. Inače kad sam pod stresom RR vrijednosti su visoke. Liječim se u KBC Rebro, dijagnoza St. post embolisationem aneurisma a. pericallosae lat. sin a.a.V, aneurisma ACI I. sin (C6 seg. 2Mm ). Očekujem da budem pozvana na doembolizacijuiste uz implantaciju stenta. Nalazi štitnjače upućuju na autoimunu bolest štitnjače, AB-TPO Mikrosomalna autoantitijela _3000.0 H IU/mL NORM. Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

ptoza oka stres, visok tlak ptoza kapka
Dean Šarić
Poštovana,

vi trebate liječiti obje bolesti, a istovremeno se javiti oftalmologu da procijeni što učiniti sa ptozom. KBC “Rebro” ima oftalmologe koji se bave upravo Vašim problemom.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

jedan × jedan =

Back to top button