Promjena leća Frequency 55 Aspheric

Poštovani, do sada sam koristila leće Frequency 55 Aspheric sa -2 dioptrijom na oba oka. Željela bi ih promijeniti, pa sam htjela da čujem Vaše mišljenje. Što bi ste mi Vi preporučili? Bausch&Lomb Softlense 59 ili? Htjela bih reći i kako mi se u posljednje vrijeme suši lijevo oko, tj. osjećam suhoću pa koristim i Blink kapi.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

leće Frequency 55 Aspheric, suhoća
Dean Šarić
Poštovana,

za ovakvu odluku potreban je pregled. Pojedine leće odgovaraju nekim pacijentima više, a nekima manje. Bez probe i objektivnoga i subjektivnoga suda nije uputno mijenjati leće.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button