Povratak vida nakon puknuća krvne žile u oku?

Poštovani, imam zamućen vid na lijevom oku, već nekoliko dana, i to me nervira. Vidim predmete i figure, mogu čitati blizu, ali iz daleka ne vidim koliko ima prstiju, ne vidim čak ni TV. Na pregledu kod liječnika su mi rekli da je pukao krvni sud, i šalju me za Beograd da oni kažu svoje mišljenje. Zanima me postoji li mogućnost da mi se vid vrati u normalu, ili će ostati ovako? Unaprijed hvala na odgovoru.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

puknuta žila u oku, krvarenje žilica u oku
Dean Šarić
Poštovani,

vjerojatno je riječ o okluziji vene ili arterije. Dobra vijest je da vidite na blizu. Povratak vida u “normalu” nakon ovakvih incidenata prije je iznimka nego pravilo. Svakako se javite u neku od većih ustanova za još jedno mišljenje.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

dva × tri =

Back to top button