Zašto mi oči suze prilikom emotivno nabijenog razgovora?

Poštovani doktore, već dugi niz godina imam problem da prilikom emotivno nabijenog razgovora ili u energičnijem razgovoru (sadržaj nije bitan, ne mora biti ništa tužno, razgovor za posao npr.), moje oči obilno suze i nos počne curiti (voda). Ne nosim naočale, radim za računalom skoro svakodnevno. Ta situacija mi postaje poprilično iritantna, jer ju ne mogu kontrolirati. Kako stati na kraj tome problemu?

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

oči suze
Dean Šarić
Poštovana,

preobilno suzenje u situacijama kada nema povoda za to je doista rijedak problem. Ne znam kako bi sa oftalmološke strane pristupili problemu. Bilo bi logičnije posjetiti psihologa, koji bi Vam sa svoje strane mogao pokušati pomoći u kontroli prekomjernih emocija.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

sedamnaest − 14 =

Back to top button