Već godinu dana mi suze oči, što mi savjetujete?

Poštovani doktore, imam 23 godine i već više od godinu dana mi suze oba oka. Također, javlja mi se crvenilo. Bila sam kod oftalmologa, samo mi je dao naočale za daljinu. Međutim, suzenje očiju se nastavilo. Što mi savjetujete?

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

suze oči, suzenje očiju
Dean Šarić
Poštovana,

potražite drugo mišljenje, u Vašoj dobi često suzenje i crvenilo nisu uobičajeni. Riječ može biti o alergijskoj blagoj upali, kroničnom blefaritisu ili slično.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

1 + trinaest =

Back to top button