Oči me peku i crvene su, što da radim?

Poštovani doktore, imam problem s očima. Prvo je bilo kao da se ugriju jako, kad mi je vruće peku me oči a sad i crvenilo. Mislim da je konjunktivitis. Stavljao sam hloramfenikol mast, ali od nje peče još više i prestao sam. Sada ispiram čajem od kamilice, ali ne znam što je, crvenilo se ne povlači. Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

oči me peku i crvene su
Dean Šarić
Poštovani,

očito je riječ o upali, no ne znamo kakvoj. Uzimanje antibiotika na svoju ruku, a naročito kamilica i drugi “narodni” lijekovi nisu dobro rješenje. Svakako posjetite oftalmologa.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

2 + 20 =

Back to top button