Na jedno oko vidim u duplo

Poštovani, želio bih vas upitati za savjet sa problemom koji imam u desnom oku. Radim na poslu gdje sam stalno vezan za računalo. Prije dva dana nešto čudno se počelo dešavati u mom desnom oku. Na desno oko vidim u duplo, dok lijevo radi kako treba. Kada pokrijem lijevo oko i pokušam gledati samo na desno, slika se izbistri i na desnom oku. Kada ponovo pokušam gledati na oba oka, desno oko opet vidi u duplo. Ovo se događa samo kada gledam izbliza, npr. kada čitam. Nemam problem pri pogledu na daljinu. Molim Vas da mi date savjet ako možete, o čemu se radi?

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

jedno oko vidi u duplo, dupli vid na jedno oko
Dean Šarić
Poštovani,

moguće da je riječ o različitosti dioptrija na očima, što može teoretski prouzrokovati ovakve probleme. Svakako otiđite na oftalmološki pregled.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

15 − petnaest =

Back to top button