Na jedno oko vidim u duplo

Poštovani, želio bih vas upitati za savjet sa problemom koji imam u desnom oku. Radim na poslu gdje sam stalno vezan za računalo. Prije dva dana nešto čudno se počelo dešavati u mom desnom oku. Na desno oko vidim u duplo, dok lijevo radi kako treba. Kada pokrijem lijevo oko i pokušam gledati samo na desno, slika se izbistri i na desnom oku. Kada ponovo pokušam gledati na oba oka, desno oko opet vidi u duplo. Ovo se događa samo kada gledam izbliza, npr. kada čitam. Nemam problem pri pogledu na daljinu. Molim Vas da mi date savjet ako možete, o čemu se radi?

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

jedno oko vidi u duplo, dupli vid na jedno oko
Dean Šarić
Poštovani,

moguće da je riječ o različitosti dioptrija na očima, što može teoretski prouzrokovati ovakve probleme. Svakako otiđite na oftalmološki pregled.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button