Preporučujete li lijek Jetrea za opacitete u staklovini?

Poštovani, imam problema s opacitetima u staklovini, u zadnje vrijeme mi se sve više pojavljuju te “mušice”. Čitao sam o lijeku Jetrea pa me zanima da li preporučujete i koliko je riskantno. Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

lijek jetrea, jetrea, opaciteti u staklovini lijek
Dean Šarić
Poštovani,

za obične „mušice“ i „niti“ u staklovini ovo je preozbiljan lijek. Koristi se za liječenje vitreoretinalnih trakcija i slično. Na Vašem bih mjestu svakako pričekao. Dodatno, riječ je o vrlo skupom lijeku koji se injicira direktno u oko.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

2 × četiri =

Back to top button