Kupovina kontaktnih leća bez stručnog pregleda

Poštovanje, dugo sam nosila Oasis leće ali sam imala problema s suhoćom i grebanjem očiju. Ne tijekom nošenja već zadnjih par mjeseci, i zato nosim samo naočale. Sada planiram opet pokušati nositi leće, ali da li mogu krenuti sa drugim proizvođačem, kao npr. Bausch & Lomb. Mnogi su mi rekli da su odlične, iako ste mi sugerirali Oasis? Dioptriju već znam tako da me zanima da li mogu kod njih naručiti leće bez konzultiranja sa okulistom? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Kupovina kontaktnih leća bez pregleda
Dean Šarić
Poštovana,

svakako bih preporučio pregled oftalmologa. Moderne silikon-hidrogel leće funkcioniraju solidno i na oku koje zbog suhoće teško podnosi obične hidrogel leće, no poneka suhoća je prevelika za bilo koje leće. Ovo se stanje može liječiti, no ponavljam, svakako posjetite oftalmologa-kontaktologa.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

3 × 2 =

Back to top button