Kako se liječi nepravilan rast trepavica – trihijaza?

Poštovani, imam problem s trepavicom na donjem kapku koja raste prema gore, kao i par trepavica na gornjem kapku koje su uvijene prema oku, tj. očnoj jabučici. Pročitala sam članak Trihijaza, pa me zanima kako se to liječi? Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

nepravilne trepavice liječenje, trihijaza liječenje
Dean Šarić
Poštovana,

liječenje je nezahvalno, moguće je odstranjivati trepavice, no to nije trajno rješenje. Najbolje rezultate daje lasersko uklanjanje korijena trepavice. Javite se oftalmologu.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

5 × tri =

Back to top button