Bradavica na kapku, da li je to opasno?

Poštovani doktore, pojavilo mi se nešto kao mala bradavica na gornjem kapku, odnosno trepavici. Raste mi točno uz trepavice, jednako kao i dlake. Ne boli na dodir, tek sam je jučer primijetio i čini mi se da je danas veća. Možda mi to samo tako izgleda, jer je stalno gledam od kada sam je primijetio. Šaljem vam i sliku. Što bi to moglo biti? Hvala.

bradavica na kapku, bradavica na trepavici

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

bradavica na kapku, bradavica na trepavici
Dean Šarić
Poštovani,

doista izgleda kao veruka (bradavica) ili nešto još banalnije. Nije od jučer, nije opasno. Može se ukloniti iz estetskih razloga.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

2 Komentara

  1. Postovanje
    Imam kcerku od 10 godina i na kapku desnog oka ima malu bradavicu koja visi i sad je vec vidljiva. Nisam se nista usudila stavit na tu bradsvicu radi vida, da joj slucajno nesto ne udje u oko.
    Ima li kakva metoda, a da nije bolna i da je kucna opcija
    Unaprijed hvala Amela

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

dvadeset − jedanaest =

Back to top button