Imam lopticu ili kvržicu unutar kapka u oba oka, što da radim?

Poštovani doktore, u 5. mjesecu mi se prvo desno oko nadulo i poslije toga je to splasnulo i ostala je mala kvržica ili loptica u oku, a poslije toga i lijevo oko isto sve to. Kada sam otišla kod liječnika dala mi je mast za oči i to je kao prolazilo, smanjivalo se, ali ne skroz. Čak i sada ja imam lopticu ili tu kvržicu unutar kapka u oba oka, što da radim? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

kvržica unutar kapka, loptica u kapku
Dean Šarić
Poštovana,

riječ je o učahurenoj cisti koja je ostala nakon preboljenog ječmenca (upale žlijezde). Ako Vas smeta estetski ili funkcionalno ona se može jednostavnim zahvatom odstraniti.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

dvanaest − 1 =

Back to top button