Gdje kupiti lijek koji otapa opacitete u staklovini?

Poštovani, unazad 15 godina imam opacitete u staklovini oba oka čija se brojnost sve više povećava te mi otežava rad, ali i negativno djeluje na psihički status. Pročitao sam Vaš komentar o postojanju lijeka koji ih otapa. Molim za savjet gdje bih mogao kupiti taj lijek. Napominjem da sam bio na pregledu kod dr. Josipa Barača (KBC Osijek) i u klinici Svjetlost te da nisu pronađene druge anomalije.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

lijek za opacitete, lijek za mušice u oku
Dean Šarić
Poštovani,

mislim da Vaši problemi nisu toliko veliki da bismo posegnuli za tom vrstom lijekova. Ovaj lijek daje isključivo oftalmolog i ne možete ga sami kupiti ili primijeniti.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

20 − 18 =

Back to top button