Astigmatizam i prirodno liječenje – da li je moguće?

Poštovani doktore, moj sin (7 godina) ima astigmatizam na desnom oku 3,50, a na lijevom 3,75. Nosi naočale od svibnja, ali stanje se pogoršalo. Zanima me prirodno liječenje, odnosno da li se astigmatizam može izliječiti prirodnim putem? Unaprijed zahvalna.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

astigmatizam prirodno liječenje
Dean Šarić
Poštovana,

treba nositi naočale, još bolje rješenje su polutvrde kontaktne leće. Astigmatizam ne možemo izliječiti prirodnim putem, ali se može laserski korigirati u odrasloj dobi.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

3 × četiri =

Back to top button