X-tra Clean naočalne leće iz Rodenstock-a. Extra glatke. Extra čiste.

Sa X-tra Clean završnim slojem, Rodenstock još jednom postavlja novi standard u naočalnoj optici. Ekstremno glatka površina leća onemogućuje bilo kakvo prljanje leća, a ukoliko se i neka nečistoća nađe na lećama, nevjerojatnom lakoćom se briše, doslovno jednim potezom i ne ostavlja nikakve tragove za sobom.
0 Shares

Visoko kvalitetni završni slojevi su izuzetno bitni za leće, kao i kvalitetni anti refleksni slojevi, na kojima prljavština postaje još vidljivija zbog smanjene refleksije od površine leća.

NAJFINIJA RODENSTOCK LEĆA IKADA OMOGUĆUJE JEDNOSTAVNO I LAKO ČIŠĆENJE I PRUŽA DUGOTRAJAN KRISTALNO BISTAR VID.

Konstrukcija slojeva na lećama s završnim high-tech slojem

Rodenstock zastitini slojevi na naocalnim lecama

ZBROJ SVIH SLOJEVA NA LEĆAMA NAM DAJE KOMPLETNU ZAŠTITU NA LEĆAMA.

Dostupna su i tri vrhunska zaštitna sloja u kombinaciji s novim završnim slojem:

  • Solitaire® Protect Plus 2 X-tra Clean
  • Solitaire® Protect Balance 2 X-tra Clean
  • Solitaire® Protect PRO 2 X-tra Clean

Povećana lakoća čišćenja.

100% od svih ispitanih nosioca naočala potvrdilo je da se leće sa X-tra Clean završnim slojem izuzetno lako čiste kao ništa dosada što su nosili.*

Čišćenje bez ostataka.

93% od svih ispitanih nosioca naočala potvrdilo je da se otisci prsta i druge nećistoće mogu izuzetno lako očistiti sa leća sa X-tra Clean završnim slojem, bez ikakvih ostataka na lećama.*

Rodenstock X-tra Clean sloj

Lako čišćenje.

93% od svih ispitanih nosioca naočala potvrdilo je da se leće sa X-tra Clean završnim slojem izuzetno lako čiste, puno lakše u odnosu na njihove sadašnje leće, zahvaljujući izuzetnoj glatkoći sloja.*

*Izvor: osobni razgovori s 100 nositelja naočala u Njemačkoj – provedeno u kolovozu 2018. od strane neovisnog instituta u ime Rodenstock GmbH.

Toliko glatko, da ništa ne ostaje.

Sa inovativnim X-tra Clean završnim slojem koji je itekako primjetan sa svojom dosad neviđenom glatkoćom što ju čini najfinijom Rodenstock lećom svih vremena. Zahvaljujući novom zaštitnom sloju, leće ostaju čiste i bistre daleko duže nego do sada. Izuzetno se lako održavaju i opravdavaju poznatu Rodenstock kvalitetu i tradiciju. Impresionirajte sebe i druge sa novim lećama sa X-tra Clean završnim slojem iz Rodenstock-a, novim standardom za kristalno jasan vid.

Rodenstock naočalne leće potražite u svim boljim očnim optikama.

Pročitajte sljedeće:

Rodenstock PRO410 i Solitaire® Protect PRO 2: zaštita i estetika u savršenoj harmoniji

0 Shares
Oglas

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

17 + osam =

Back to top button