Rodenstock Road leće za vozače – sigurnost, vođena vrhunskim vidom!

Slaba vidljivost u mračnim uvjetima vodi nas u nesigurnost za volanom i povećanom riziku prema nezgodama. Rodenstock Road naočalne leće pružaju inteligentnu kombinaciju specijalnog filtera i premium anti-refleksnog sloja koji reducira neugodna blještanja po noći i slabu vidljivost.
0 Shares

U uvjetima jakog sunca, vidljivost je također smanjena zbog reduciranog kontrasta. Rodenstock Road Sun leće sadrže specijalna filter boja koji pojačava visoko kontrastni vid vozača tijekom dana u različitim svjetlosnim uvjetima.

Također, važno je naglasiti da Rodenstock Road i Road Sun naočalne leće nisu samo posebno dizajnirane za korištenje u vožnji, već su pogodne i za svakodnevnu uporabu u svim drugim aktivnostima. Leće su dostupne u jednojakosnim kao i u progresivnim varijantama.

Najnovije istraživanje njemačkih oftalmologa došlo je do zanimljivih podataka. Procjenjuje se da se oko 300.000 prometnih nesreća svake godine prouzroči kao rezultat smanjenih vidnih performansi. Čak 63% vozača se boje zasljepljenja na cesti u mraku. Loš vid izaziva nesigurnost i napetost ili stres za vozače, te nosi povećan rizik od nesreća.

Rodenstock naocale za vozace
Foto: Shutterstock

Pregled pogodnosti s Rodenstock Road lećama:

  • Neograničeno vidno polje za brzu promjenu fokusa. Vidne zone kod Rodenstock Road leća su izuzetno velike i pružaju oštar vid i pri brzim promjenama fokusa vida.
  • Sigurna procjena udaljenosti. Road leće osiguravaju simetrična vidna polja za oba oka te optimalni prostorni vid.
  • Manje blještanja od svjetla, ali i od sunca također, i više kontrasta.
  • Inovativni zaštitni slojevi reduciraju blještanje i neugodnu refleksiju svjetlosti, i osiguravaju opuštenu vožnju sa znatno povećanim kontrastom.
  • Garantirana kvaliteta zahvaljujući Rodenstock brendu sa šestomjesečnom garancijom na zadovoljstvo i 24 mjesečnom garancijom na funkcionalnost i izdržljivost leća.
Rodenstock Road Sun naocale
Foto: Shutterstock

NOVO. Posebno razvijena smeđa boja za Road Sun leće, znatno reducira blještavilo sunca, ali je ujedno i dovoljno svijetla boja da se može gledati na kontrolnu tablu vozila. Također pružaju i maksimalnu UVA/UVB zaštitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Rodenstock Road naočalne leće potražite u svim boljim optikama!

0 Shares
Oglas
Autor

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

tri + četiri =

Back to top button