Nove leće za vozače – Rodenstock Road!

Naša sigurnost na cesti ovisi o puno više stvari nego samo o vozilu ili individualnim sposobnostima za volanom. Ključni aspekt je vid. Svaki vozač zna da će njegov vid biti ograničen u slučaju uvjeta slabije vidljivosti kao što su obilne kiše, magla ili snijeg. Vožnja u sumrak s bliještanjem svjetala koja dolaze u susret također predstavlja pravi izazov za mnoge vozače.
1 Shares

Rodenstock Road je rješenje. S posebno razvijenim jednojakosnim i progresivnim lećama, savršeno ste opremljeni za zahtjeve vida u vožnji – za poboljšanje sigurnosti u cestovnom prometu neograničeno vidno polje za brzu promjenu fokusa.

naočale za vožnju, rodenstock road

Neograničeno vidno polje za brzu promjenu fokusa

Sigurna vožnja zahtijeva neograničeno vidno polje: kada smo za volanom, moramo nadgledati cestu, kontrolnu ploču, zrcala te često i navigacijski uređaj, a sve to u isto vrijeme. Na Rodenstock Road, dizajn leća je posebno prilagođen za tu svrhu. Rezultat: vrlo velika vidna polja i oštar vid – savršeno za brze promjene fokusa.

Manje bliještanja i više kontrasta

Mnogi vozači osjećaju zaslijepljenost pri noćnoj vožnji, a posebno s modernim Xenon ili LED svjetlima. Inovativni Solitaire® Protect Road 2 sloj smanjuje efekt blještanja i iritantnu refleksiju svjetla, kao npr. od cestovne rasvjete ili mokrih cesta. Tijekom dana poboljšani kontrast osigurava opuštenu vožnju. Na Solitaire® Protect Road 2 završni sloj je anti-statičan i vrlo jednostavan za održavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Izvrstan noćni vid

Mnogi vozači osjećaju uznemirenost kada voze po mraku ili pri lošoj vidljivosti. U mraku se zjenice uvećaju te se zrake svjetlosti različito lome, stvarajući zamućenu sliku. S posebnim mjernim uređajem DNEye® Scanner, ovaj efekt se detektira te individualno ispravlja. Rodenstock Road osigurava oštar vid s velikim kontrastom, posebno pri slabom svjetlu ili smanjenim uvjetima vidljivosti.

naocale za voznju
Bez Rodenstock Road: Loš vid u mraku dovodi do nesigurnosti za volanom.
naocale za voznju
S Rodenstock Road: Poboljšani, visoko-kontrastni vid te smanjeno bliještanje za opuštenu vožnju.

Sigurna procjena udaljenosti

Za mnoge ljude koji nose naočale dioptrija je različita na oba oka, što može prouzročiti pogoršanje prostornog vida. Zbog toga se udaljenost procjenjuje neprecizno. Udaljenost se stoga krivo procjenjuje kod pretjecanja ili parkiranja. Zahvaljujući optimiziranim lećama, Rodenstock Road naočale osiguravaju simetrična vidna polja desnog i lijevo oka, a time i optimalni prostorni vid.

Pregled vaših pogodnosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ultra dnevne lece
  • Inovativne leće s performansama na cesti za brze promjene fokusa, optimalan prostorni vid i manje naprezanje očiju sa smanjenim bliještanjem
  • Optimalna detekcija boja i udaljenosti
  • Potpuno iskorištenje vlastitog vidnog potencijala
  • Zajamčena kvaliteta zahvaljujući certifikatu marke Rodenstock sa 6-mjesečnom garancijom zadovoljstva i 24-mjesečnom garancijom na funkciju i izdržljivost leća
  • Velike i oštre vidne zone sve do ruba okvira

Također su pogodne za nošenje cijeli dan

Pogodne za svakodnevno korištenje. Rodenstock Road leće dizajnirane su kao savršeni pratitelj ne samo na cesti, nego i u životu dan-po-dan.

1 Shares
Oglas
Autor

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

petnaest + dvadeset =

Back to top button