Novo: Rodenstock Impression FreeSign® 3 progresivi!

Svaka osoba ima svoj stil života i potrebe – koje također uključuju vid. S Impression FreeSign® 3, Rodenstock vam nudi jedinstvenu mogućnost da spojite vaše progresivne leće s vašim osobnim stilom života. Rodenstock izrađuje vaše progresivne leće potpuno individualno na osnovu vašeg vidnog profila – samo za vas. Doživite potpunu slobodu prirodnog vida s Impression FreeSign® 3!
0 Shares

Rodenstock lece Impression FreeSignRodenstock pretvara vaše nove progresivne naočale u vaše omiljene naočale. Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji Impression FreeSign® 3 progresivnih leća s Rodenstock patentiranom Eye Lens Technology, sada možete iskoristiti 100% vašeg vidnog potencijala.

Rezultati Rodenstock istraživanja: 100% ispitanika ustanovili su da su naočale s Impression FreeSign® 3 progresivnim lećama potpuno ugodne i prilagodba je bila vrlo spontana.

Glavna prednost nad klasičnim progresivnim lećama je također jasno prepoznata: Na primjer, 84% nositelja naočala su posebno izjavili da je penjanje stepenicama s Impression FreeSign® 3 progresivnim lećama bilo vrlo ležerno i čak 85% ih nije primijetilo nikakvo iskrivljenje.

Individualni dizajn: Fleksibilan poput vašeg stila života

Rodenstock, kao vodeći industrijski inovator, zaključuje da svaki korisnik ima potpuno individualne potrebe kad su u pitanju progresivne leće. I upravo su to glavne karakteristike koje nalazimo kod Impression FreeSign® 3.

Zahvaljujući novoj, maksimalnoj stabilnosti slike, plivajući efekti koji su karakteristični za progresivne leće, su konačno stvar prošlosti.

3 tipa dizajna: Posve jednostavno, bolji vid.

Impression FreeSign® progresivne leće imaju 3 tipa dizajna: Active, Allround i Expert.

Active: Impression FreeSign® 3 Active je namijenjen vidnom ponašanju i potrebama posebno aktivnih korisnika. To je senzacionalna leća, posebno za dinamične aktivnosti, zbog vrlo visoke stabilnosti slike kao i velike vidne zone za daljinu i zone srednje udaljenosti.

Allround: Impression FreeSign® 3 Allround je razvijena posebno za ljude koji jednako koriste sve tri vidne zone – daljinu, srednju udaljenost i blizinu – i koji trebaju istinsku all-round sposobnost koja odgovara potrebi u svakoj situaciji. Bilo za čitanje, kuhanje ili vožnju automobila, maksimalna udobnost vida je garantirana.

Expert: Impression FreeSign® 3 Expert je razvijena posebno za nositelje naočala koji žele idealan, uglađen vid na svim udaljenostima. Štoviše, njima je vrlo važno da imaju čistu i veliku vidnu zonu na srednjim vidnim udaljenostima. Ovaj dizajn je savršeno pogodan na primjer za ljude čiji život uključuje puno putovanja i učestali rad na prijenosnim računalima ili tabletima.

Rodenstock progresivi progresivne lece

Osjetite potpunu slobodu prirodnog vida

Otkrijte najbolje progresivne leće iz Rodenstocka i težnju za savršenstvom i inovacijom spojenom u jedan razvoj – Impression FreeSign® 3:

  • Doživite čisto, individualno vizualno iskustvo koje savršeno pristaje uz vaš osobni stil života.
  • Savladajte s lakoćom svaku aktivnost – zahvaljujući maksimalnoj površini najjasnijeg vida.
  • Uživajte u potpuno novom osjećaju života: opušteni, sposobni i puni energije.
  • Iskusite najbolji vid od prvog kontakta bez prilagodbe na nove progresivne leće.
  • Najbolji vid uz najbolji izgled s Rodenstock vrlo tankim i estetskim Impression FreeSign® 3 progresivnim lećama.
  • Profitirajte s 100% prirodnim vidom: Teško ćete primjetiti da nosite naočale.

Rodenstock Impression FreeSign® 3 progresivne leće potražite u svim boljim očnim optikama.

Više informacija na: www.rodenstock.com.hr

0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

četiri − 3 =

Back to top button