Rodenstock progresivne leće: Savršena jasnoća vida

Progresivna leća je leća kroz koju vidite jasno i izoštreno na svim udaljenostima. Prikladne su za osobe koje već nose naočale za daljinu a s godinama razviju i pogoršanje vida na blizinu (tzv. prezbiopiju), što je u potpunosti prirodan proces.
0 Shares

Progresivne leće su izrađene na način da ne postoji vidljivi rub na lećama. Ova značajka ima dvije važne prednosti: prvo, naočale izgledaju bolje s estetskog gledišta i omogućuju nesmetan pogled u vaše oči. Drugo, nošenje takvih naočala je izrazito olakšano.

Kod progresivnih leća, važno je ostvariti najbržu moguću adaptaciju za osobu koja će nositi naočale, izrađene po njenim individualnim potrebama. Revolucionarna Eye Lens Technology, ili EyeLT® (skraćeno), iz Rodenstock tvornice postavlja standarde kvalitete povezane s najboljom kompatibilnošću, izvrsnim ugođajem nošenja i oštrinom vida.

Eye Lens Technology: Vid nikad nije bio ovoliko izoštren!

Samo Rodenstock Impression® 2 leće iz Rodenstock Perfection kategorije su napravljene po mjeri, bazirane na vašim osobnim parametrima poput intraokularne udaljenosti, oblika vašeg lica, pa čak i oblika okvira koji vam najbolje odgovara. Uz Eye Lens Technology, skraćeno EyeLT®, Rodenstock je još jednom poboljšao svoje Impression® 2 leće. Zahvaljujući DNEye® mjerama, sada možete iskoristiti 100% potencijala vašeg vida, uz Impression® 2 leće.

Progresivne leće vidno polje
Ilustracija vidnog polja progresivnih leća bez Eye Lens tehnologije
progresivi rodenstock
Ilustracija vidnog polja progresivnih leća s Eye Lens tehnologijom (EyeLT®)

Prednosti ovih progresivnih leća su najizraženije u suton, ali čak i tokom cijelog dana okolina jednostavno izgleda jasnije i kontrast boja je izraženiji. Rodenstock Impression® 2 progresivne leće potražite u svim kvalificiranim i specijaliziranim očnim optikama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Više informacija na: www.rodenstock.com.hr

0 Shares
Oglas
Autor

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

12 + devetnaest =

Back to top button