Rodenstock ColorMatic® X-tra Fast – najbolji vid u svim svjetlosnim uvjetima

Rodenstock ColorMatic® X-tra Fast samozatamnjujuće leće su u zatvorenome bistre kao i klasične leće, dok su na otvorenome zatamnjene. Doživite brzo zatamnjivanje i posvjetljavanje u bilo kojim klimatskim uvjetima i u bilo kojem dijelu godine.
0 Shares

Rodenstock ColorMatic® X-tra Fast leće pružaju 100% UV400 zaštitu i optimalnu zaštita od bliještanja, za ugodno gledanje u svim svjetlosnim uvjetima.

NOVO: ColorMatic® X-tra Fast 1.54

Najbolje u svojoj klasi.

Samozatamnjujuće Rodenstock lece debljina

X-tra Fast TEHNOLOGIJA

Nove vrhunske samozatamnjujuće leće postavljaju nove standarde.

Kod fotoosjetljivih leća u masi, boje su integrirane u baznu leću. Kompromisi su zato neophodni kako bi garantirali dobre optičke sposobnosti a ujedno da imaju dobar fotoosjetljivi efekt u isto vrijeme. Tu onda jedinstvena ColorMatic® X-tra Fast tehnologija dolazi do izražaja.

Kompletno odvojeni fotoosjetljivi efekt od optičke i mehaničke funkcije leće stvara nove mogućnosti slobode. Jedinstveni samozatamnjujući sloj je kreiran da omogući maksimalne fotoosjetljive performanse leća.

Rezultat: 60% brže odtamnjivanje i 20% intenzivnije zatamnjivanje pri visokim temperaturama u usporedbi sa ColorMatic IQ® 2 Index 1.54.

ColorMatic® X-tra Fast koristi najnoviju generaciju Rodenstock boja za leće. One garantiraju duboko zatamnjivanje u lijepim bojama i postojane su godinama.

X-tra Fast PALETA

Odlične performanse – Odličan odabir proizvoda.

X-tra Fast PALETA

Rodenstock naočalne leće potražite u svim boljim očnim optikama.

Pročitajte sljedeće:

X-tra Clean naočalne leće iz Rodenstock-a. Extra glatke. Extra čiste.

0 Shares
Oglas

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

dvadeset + četrnaest =

Back to top button