Kontaktne leće Bausch + Lomb ULTRA™ – do 16 sati udobnosti

Naš tipični dan počinje s ekranom pametnog telefona, nastavlja se s prijenosnim računalom, zatim televizorom ili možda tabletom, a završava s istim pametnim telefonom. Ova gomila ekrana dovodi do iritacije i suhih očiju.
0 Shares

Kontaktne leće Bausch + Lomb ULTRA™ dolaze s potpuno novom tehnologijom MoistureSeal™ koja zadržava 95% vlage tijekom dana, pružajući vašim očima 16-satnu udobnost i mekoću u tankom, silikonskom pakiranju. Dakle, radite, gledajte i provodite vrijeme tijekom dana dok vam vaše kontaktne leće omogućuju da bolje vidite, a time i bolje živite.

ULTRA lece Bausch + Lomb

Bausch + Lomb ULTRA dostupne su u sfernoj varijanti za korekciju kratkovidnosti ili dalekovidnosti, u toričnoj varijanti za korekciju astigmatizma, te u multifokalnoj varijanti za korekciju prezbiopije.

Najvažnije karakteristike:

  • Visoka propustnost kisika
  • Cjelodnevna udobnost, do 16 sati nošenja
  • Zadržavaju 95% vlage tijekom dana
  • Smanjuju naprezanje očiju uzrokovano intenzivnom uporabom digitalnih uređaja
  • Torične leće za astigmatizam dolaze s OpticAlign™ dizajnom za smanjnje sfernih aberacija
  • Dodana plava nijansa za bolju vidljivost i lakšu manipulaciju

Bausch + Lomb ULTRA

Dostupne dioptrije:

Od -0.50 do -6.00 dsph (koraci od 0.25 dsph), od -6.50 do -12.00 dsph (koraci od 0.50 dsph).

Materijal:

Zaštićena kombinacija jedinstvenih silikona rezultira nenadmašnom propusnošću kisika i niskim modulom, čime se osigurava udobno nošenje leća i vrhunsko zdravlje očiju.

Dizajn:

Tehnologija MoistureSeal™ pomaže zadržati 95% vlage tijekom dana, pružajući vašim očima 16-satnu udobnost i mekoću u tankom, silikonskom pakiranju.

Devet od deset ljudi složilo se da su ove leće jednako udobne na kraju dana kao i na početku. Bausch + Lomb ULTRA® kontaktne leće potražite u svim boljim očnim ordinacijama i optikama.

0 Shares
Oglas
Autor

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button