Program III. optometrijske konferencije srednje i jugoistočne Europe

Optometrijska konferencija Split 2016

Veleučilište Velika Gorica organizira III. optometrijsku konferenciju srednje i jugoistočne Europe. Konferencija će se održati u Splitu, Hrvatska od 14. – 16. travnja 2016. godine u hotelu Radisson Blu Resort.

Nakon iznimno uspješne I. optometrijske konferencije srednje i jugoistočne Europe koja je održana 2012. g., kada su se po prvi puta u Europi na jednom mjestu okupili stručnjaci iz područja očne optike, optometrije i oftalmologije, uslijedila je i II. optometrijska konferencija 2014. godine, koja je održana u Rovinju u prekrasnom hotelu Lone. Sadržaj konferencije bio je još bogatiji i sadržajniji od prve konferencije OCCSEE 2012. 14 različitih radionica, preko 30 predavača, oko 80-tak radova, okrugli stol na temu pravne regulative, obrazovanja i kompetencija u području optometrijske struke ispunili su hotel Lone. Konferencija se održala pod pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića, uz podršku Europskog vijeća očnih optičara i optometrista i uz financijsku potporu inozemnih i domaćih sponzora i izlagača.

Sada Vam predstavljamo još sadržajniji program III. optometrijske konferencije, koji počinje u četvrtak 14. travnja u 12:00 sati i traje puna 3 dana. Poslušajte predavanja mnogih svjetskih stručnjaka i obogatite se novim znanjima kroz mnoge radionice u organizaciji Veleučilišta Velika Gorica i sponzora konferencije. Za uvećanu verziju programa konferencije kliknite na sliku:

Za uvećanu verziju programa konferencije kliknite na sliku.

Za uvećanu verziju programa konferencije kliknite na sliku.

Hotel Radisson Blu Resort odabran je s ciljem omogućavanja sudjelovanja 400 do 600 sudionika koliko ih se očekuje na slijedećoj OCCSEE 2016 konferenciji. Hotel Radisson Blu Resort omogućiti će organizaciju predavanja iz 5 tematskih područja očne optike, optometrije i oftalmologije te organizaciju preko 10 različitih radionica koje će se odvijati kroz tri dana trajanja konferencije.

Optometrijska konferencija Hrvatska

Prijave za konferenciju možete izvršiti putem registracijskog formulara na službenim stranicama konferencije: http://occsee.hr/hr/registration/

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!