III. optometrijska konferencija srednje i jugoistočne Europe – uskoro!

Pozivamo vas na III. optometrijsku konferenciju srednje i jugoistočne Europe u organizaciji Veleučilišta Velika Gorica. Konferencija će se održati u Splitu, Hrvatska od 14. – 16. travnja 2016. godine u hotelu Radisson Blu Resort.
0 Shares

2012. godine održana je I. optometrijska konferencija srednje i jugoistočne Europe na kojoj se okupilo 424 sudionika iz 19 zemalja Europe. Po prvi puta u Europi na jednom mjestu okupili su se stručnjaci iz područja očne optike, optometrije i oftalmologije.

Optometrijska konferencija jugoistocne europe

2014. godine je održana jednako uspješna II. optometrijska konferencija koja je nastavila razvijati kontinuitet cjeloživotnog usavršavanja u području optike i optometrije. 378 sudionika iz 20 zemalja okupilo se na II. optometrijskoj konferenciji srednje i jugoistočne Europe održanoj od 29.5. do 1.6. 2014. u Rovinju u prekrasnom hotelu Lone. Druga po redu konferencija u području optometrije potvrdila je veliki interes za ovu novu struku u regiji. Konferencija je održana u organizaciji Veleučilišta Velika Gorica koje je jedina visokoškolska ustanova u Republici Hrvatskoj koja provodi studij optometrije. Sadržaj konferencije bio je još bogatiji o sadržajniji od prve konferencije OCCSEE 2012. 14 različitih radionica, preko 30 predavača, oko 80-tak radova, okrugli stol na temu pravne regulative, obrazovanja i kompetencija u području optometrijske struke napunili su hotel Lone. Konferencija se održala pod pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića, uz podršku Europskog vijeća očnih optičara i optometrista i uz financijski suport inozemnih i domaćih sponzora i izlagača.

OCCSEE 2016 nastavit će s dobrom praksom naučenom na prošlim konferencijama s ciljem daljnjeg jačanja suradnje svih sudionika optometrijske struke u Hrvatskoj i regiji srednje i jugoistočne Europe.

3. optometrijska konferencija

Hotel Radisson Blu Resort odabran je s ciljem omogućavanja sudjelovanja 400 do 600 sudionika koliko ih se očekuje na slijedećoj OCCSEE 2016 konferenciji. Hotel Radisson Blu Resort omogućit će organizaciju predavanja iz 5 tematskih područja očne optike, optometrije i oftalmologije te organizaciju preko 10 različitih radionica koje će se odvijati kroz tri dana trajanja konferencije.

Optometrijska konferencija Hrvatska

Više detalja na: www.occsee.hr

0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.

2 Komentara

  1. Pozdrav!
    Zainteresovani smo za dolazak na konferenciju.
    Kazite mi koliko kostaju nasi troskovi učešća na konferenciji.
    Mozete mi malo detaljnije napisati!
    Hvala lijepo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

pet − četiri =

Back to top button