Predstavljamo ilast proizvode za higijenu vjeđa – maramice, krema i gel

Kod prisutnosti upale vjeđa (blefaritis) i poremećaja Meibomovih žlijezda preporučljivo je koristiti proizvode za higijenu vjeđa. Također, nakon kirurškog ili dermatološkog zahvata na vjeđama, oku ili oko oka važno je njegovati kožu zbog uspješnijeg oporavka. U nastavku donosimo razlike između ilast maramica, kreme i gela za higijenu vjeđa i okolne kože.
0 Shares

Maramice Ilast Wipes za čišćenje vjeđa i osjetljive kože

  • Nježno čisti vjeđe i trepavice.
  • Uklanjaju izlučevine, ljuske, kraste, masnoću i prljavštinu.
  • Umiruju i štite kožu uz pomoć hijaluronske kiseline (0,2%) i alantoina.

Ilast Wipes maramice rezultat su dugogodišnjeg iskustva Laboratoires Horus Pharma u području oftalmologije. To su prve maramice za čišćenje koje su dizajnirane da ne sadrže konzervanse, parabene, fenoksietanol, alkohol, mirise, boje, lanolin ili eterična ulja i dizajnirane su za njegu i zaštitu očiju i vjeđa. Ilast Wipes maramice mehanički uklanjaju ljuske, masne obloge, sekrete i kraste s oboljelih vjeđa i trepavica. Zahvaljujući sastavu za čišćenje, Ilast Wipes maramice omekšavaju suhu kožu, pomažu u cijeljenju i sprječavaju umnožavanje mikroorganizama na koži i posljedično moguće sekundarne infekcije kože.

Ilast Wipes maramice također se preporučuju za čišćenje osjetljive te alergijama sklone kože vjeđa i rubova vjeđa. Mogu se koristiti svakodnevno, kod svih oblika upala vjeđa (blefaritis) i poremećaja Meibomovih žlijezda, kao i nakon operacija na vjeđama, oku ili oko oka.

Pakiranje: 20 sterilnih vlažnih maramica spremnih za upotrebu, bez konzervansa i alkohola.

Sastojci: Voda, glicerol, polisorbat 20, natrijev citrat, alantoin, natrijev hijaluronat, limunska kiselina.

Maramice Ilast Wipes za čišćenje vjeđa i osjetljive kože
Foto: Maramice Ilast Wipes za čišćenje vjeđa i osjetljive kože

Krema za njegu vjeđa Moisturising Cream Ilast Care 30 ml

Ilast Care krema namijenjena je njezi i zaštiti vjeđa i područja oko očiju nakon kirurškog ili dermatološkog zahvata.

Ilast Care krema namijenjena je njezi i ublažavanju problema uzrokovanih raznim bolestima očnih vjeđa: suhoća i/ili iritacija kože na vjeđama (alergija, blefaritis), osjetljivost nakon operacije vjeđa. Ilast Care smiruje nadraženu i suhu kožu na vjeđama. Natrijev hijaluronat pomaže u održavanju vlage, potiče zaštitu i zacjeljivanje kože.

Osim toga, vitamin A ima zaštitnu funkciju od svjetlosti. Lipoična kiselina djeluje kao antioksidans kod oksidativnog stresa. Ima patentirana osmoprotektivna svojstva, što znači da štiti stanice od osmoze i tako održava ravnotežu tekućine u stanicama. U proizvodnji se koristi posebna EpiFree tehnologija, što je ekskluzivan i patentiran proizvodni proces koji ne koristi konzervanse te se stoga mogu očuvati sva prirodna svojstva aktivnih sastojaka.

Ne sadrži konzervanse, parabene, mirise, alkohol i lanolin.

Krema za njegu vjeđa Moisturising Cream Ilast Care 30 ml
Foto: Krema za njegu vjeđa Moisturising Cream Ilast Care 30 ml

Ilast Hydraclean gel za higijenu vjeđa

Sadrži 0,2% natrijevog hijaluronata, testiran pod nadzorom oftalmologa, hipoalergen. Ne sadrži konzervanse.

Njega očnih vjeđa i okolne kože oka nakon operacije ili dermatološkog zahvata. Vlaži kožu i omogućuje pravilno zacjeljivanje rane.

Kombinacija hijaluronske kiseline i alantoina vlaži i štiti kožu te omogućuje pravilnu regeneraciju stanica. Ekstrakt nevena omekšava kožu te djeluje zaštitno i dekongestivno na vene. Centella asiatica potiče ozdravljenje. Vitamin A sudjeluje u liječenju kao rasni epitelni regulator.

Ilast HydraClean je sterilni gel za čišćenje namijenjen čišćenju vjeđa zahvaćenih raznim bolestima. Koristi se kod svih oblika upala rubova kapaka: blefaritis, seboroični dermatitis, meibomitis, ječmenac i dr. Ilast HydraClean pomaže u mehaničkom uklanjanju ljuskica, seboreičnih naslaga, sekreta i krasta s vjeđa i trepavica. Poilisorbat 20 omekšava izlučevine i pomaže u uklanjanju sekreta. Natrijev hijaluronat i alantoin zajedno održavaju odgovarajuću vlagu, umiruju i ubrzavaju zacjeljivanje. U proizvodnji se koristi posebna EpiFree tehnologija, što je ekskluzivan i patentiran proizvodni proces koji ne koristi konzervanse te se stoga mogu očuvati sva prirodna svojstva aktivnih sastojaka. Ne sadrži konzervanse, parabene, mirise, alkohol i lanolin.

Ilast Hydraclean gel za higijenu vjeđa
Foto: Ilast Hydraclean gel za higijenu vjeđa

Tvrtka Dea Lens Project d.o.o. postala je službeni zastupnik za ilast proizvode, te od sada sve ilast proizvode za njegu vjeđa možete pronaći u ljekarnama.

0 Shares
Oglas
Autor

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button