Nove kolekcije naočala u optikama Optotim!

Trebate dioptrijske naočale, sunčane naočale, kontaktne leće ili možda kvalitetan i detaljan pregled vida? Ne tražite dalje! Optike i poliklinike Optotim Vam nude sve to na jednom mjestu!
0 Shares

Trebate dioptrijske naočale, sunčane naočale, kontaktne leće ili možda kvalitetan i detaljan pregled vida? Ne tražite dalje! Optike i poliklinike Optotim Vam nude sve to na jednom mjestu!

U optikama Optotim pronađite jedan od najvećih izbora dioptrijskih i sunčanih naočala po povoljnim cijenama, uključujući najpoznatije kolekcije vodećih svjetskih dizajnera.

Uspjeh naše prve poslovnice u Bogovićevoj 1, u Zagrebu, značio je da smo sposobni ponuditi našim kupcima najbolju i najkvalitetniju uslugu, te smo u posljednjih nekoliko godina otvorili više poslovnica diljem Hrvatske, na opće zadovoljstvo naših vjernih i budućih kupaca. Danas Optotim broji čak šest optika i tri očne poliklinike na najatraktivnijim lokacijama u Zagrebu, Delnicama i Zadru.

Udobnost i skrb, osnovna načela poslovanja naše tvrtke, očituju se u svakom segmentu naših optika; modernom i luksuznom dizajnu i uređenju, širokom izboru modnih i vrhunskih brandova, te susretljivosti i ljubaznosti zaposlenika. S ciljem stalnog poboljšanja razine usluga u sklopu tvrtke počela je djelovati i oftalmološka poliklinika u Bogovićevoj 1, u Zagrebu. Poliklinika sadrži najmoderniju tehnologiju u oftalmologiji danas, te smo po kvaliteti dijagnostike rame uz rame najboljim europskim poliklinikama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Dođite i uvjerite se sami u našu veliku ponudu najnovijih i najkompletnijih kolekcija dioptrijskih i sunčanih naočala, te tako podarite sreću Vašim očima!

optika optotim zagreb, optika zagreb, optika zadarNaše poslovnice:

 • Zagreb, Bogovićeva 1
  01 481 09 09
 • Zagreb, Ilica 28
  01 483 32 23
 • Delnice, Supilova 1
  051 81 15 77
 • Zadar, Narodni trg 5
  023 25 45 83
 • Zadar, Ul. Akcije Maslenica 1
  023 32 77 06

Uživajte u Vašim naočalama!
Optike Optotim.
www.optotim.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ultra dnevne lece
0 Shares
Oglas
Autor

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

6 Komentara

 1. Ovdje sam prošla mali milion puta ali nikada nisam ušla. Sljedeći put idem vidjeti izbor sigurno,, baš želim nove sunčane!!

 2. Ma ok, ima puno optika koje imaju velik izbor ali kod ovih mi se čini da imaju nekako samo novije modele.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

4 + devet =

Back to top button