OCULUS Myopia Master® – Uređaj za rano otkrivanje i kontrolu kratkovidnosti

Kratkovidnost ili miopija kod djece i mladih u porastu je diljem svijeta. Rano otkrivanje i korekcija može usporiti ili zaustaviti napredovanje miopije. Novi uređaj Myopia Master® sa posebnim softverom kombinira sve važne parametre za kontrolu miopije, a to uključuje; aksijalnu duljinu oka, vrijednosti refrakcije i središnji radijus rožnice. S uređajem Myopia Master® upravljanje kratkovidnošću je mnogo lakše i pouzdanije nego ikad!
0 Shares

All-in-one uređaj za kontrolu miopije

Refrakcija, aksijalna duljina i keratometrija glavne su mjere potrebne za profesionalno liječenje miopije, ali samo u kombinaciji omogućuju individualizirano liječenje i savjetovanje.

Pouzdani i ponovljivi rezultati

Standardna devijacija ponovljenih mjerenja aksijalne duljine je oko 0,03 mm što je ekvivalentno promjeni refrakcijske pogreške od 0,08 D. Procjena hiperopije ili miopije.

Brzo i beskontaktno mjerenje

Myopia Master® izvodi brza mjerenja najvažnijih parametara koji se odnose na razvoj miopije. Proces mjerenja obično traje manje od 2 minute. Apsolutno beskontaktno i stoga bezbolno.

Jednostavan za ugradnju

  • Unaprijed definiran tijek rada softvera.
  • Razmatranje specifičnih rizika.
  • Izvješća za edukaciju pacijenta.

Oculus uređaj za kontrolu kratkovidnosti

Samo jedan proces mjerenja

Refrakcija – Često korištena metoda za mjerenje miopije je refrakcija. Međutim, svakodnevna varijabilnost mjerenja i potreba za izvođenjem refrakcija kod djece s induciranom cikloplegijom zahtijevaju dodatne parametre za profesionalno liječenje miopije.

Aksijalna duljina – Može se izmjeriti točno i neovisno o akomodaciji. Progresija u aksijalnoj duljini pouzdan je pokazatelj progresije miopije. Mjerenje aksijalne duljine je zlatni standard za liječenje miopije.

Keratometrija – Središnji radijusi rožnice, kao primarna refrakcijska komponenta oka, mogu se automatski mjeriti i jasno prikazati. Pouzdanost svakog mjerenja prikazana je specifikacijom kvalitete.

Mjerenje kratkovidnosti Oculus myopia master

Izvješće koje ne ostavlja otvorena pitanja

Izvješće o kratkovidnosti za roditelje uključuje sve rezultate i preporuke. Također pomaže kod čitanja i razumijevanje znanstvene pozadine. Izvještaji se mogu ispisati ili poslati e-poštom izravno s Myopia Master® softvera.

Myopia Master izvješće

Kontrola kratkovidnosti kod djece nikada nije bila tako jednostavna. Svi profesionalci koji su zainteresirani za uređaj slobodni su kontaktirati distributera za Hrvatsku, tvrtku Dea Lens d.o.o. Više na: Dealens.hr

0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

dva × tri =

Back to top button