Predstavljen novi uređaj za kontrolu dječje kratkovidnosti – Myopia Master®

Tijekom proteklog vikenda predstavnici tvrtki NI-VA Lens i Dea Lens Project sudjelovali su na kongresu Hrvatskog oftalmološkog i optometrijskog društva – HOOD u Dubrovniku.
0 Shares

Kao izlagači NI-VA Lens i Dea Lens Project predstavljali su razne proizvode iz svog asortimana, ali najveći naglasak bi stavili na OCULUS Myopia Master® koji postiže sve veće rezultate i pozitivne komentare među stručnjacima.

Prije nije postojao sveobuhvatni uređaj za izvođenje refrakcije, mjerenje aksijalne duljine i keratometrije u kombinaciji. Jedina opcija bila je kupiti barem dva uređaja.

Myopia Master® iz OCULUS-a sada omogućuje optometristima i oftalmolozima da se optimalno postave za budućnost. Myopia Master® kombinira najvažnije parametre, čineći otkrivanje i upravljanje miopijom mnogo lakšim i pouzdanijim nego ikad.

Dea Lens oftalmološki kongres
Foto: Kongres Hrvatskog oftalmološkog i
optometrijskog društva – HOOD u Dubrovniku.

Misija tvrtke Dea Lens Project je pružiti svim korisnicima najkvalitetnije proizvode iz područja naočalne optike, oftalmološke dijagnostike, optometrije i audiologije. Pratiti svjetske trendove i kvalitetno ih zastupati i prezentirati sa ciljem pružanja najbolje moguće usluge i najboljih mogućih proizvoda.

Dea Lens oftalmološki kongres
Foto: Kongres Hrvatskog oftalmološkog i
optometrijskog društva – HOOD u Dubrovniku.

Tvrtka NI-VA Lens bavi se proizvodnjom i prometom naočalnih leća, te zastupstvom i distribucijom Rodenstock GmbH Njemačka za naočalne leće, kao i distribucijom Rodenstock instrumenata za oftalmologije i optike.

Dea Lens oftalmološki kongres
Kongresu Hrvatskog oftalmološkog i
optometrijskog društva – HOOD u Dubrovniku.

Više na: www.rodenstock.hr

0 Shares
Oglas
Autor

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

13 − 10 =

Back to top button