III. optometrijska konferencija – događaj za stručnjake koji se ne propušta!

Veleučilišta Velika Gorica organizira optometrijski događaj koji ne smijete propustiti! Treća po redu optometrijska konferencija srednje i jugoistočne Europe koja se održava samo jednom u dvije godine, uskoro kreće u Splitu!
0 Shares

U prelijepom hotelu Radisson Blu Resort Split, od 14. do 16. travnja 2016. godine, održati će se najveće okupljanje stručnjaka u svijetu optike i optometrije – OCCSEE 2016. Predavači i sudionici iz više od 20 zemalja Europe, udružiti će snage u predstavljanju novih tredova i edukaciji svih sudionika konferencije.

Optometrijska konferencija Split 2016

Hotel Radisson Blu Resort odabran je s ciljem omogućavanja sudjelovanja 400 do 600 sudionika koliko ih se očekuje na slijedećoj OCCSEE 2016 konferenciji. Hotel Radisson Blu Resort omogućiti će organizaciju predavanja iz 5 tematskih područja očne optike, optometrije i oftalmologije te organizaciju preko 10 različitih radionica koje će se odvijati kroz tri dana trajanja konferencije.

Prijave za konferenciju možete izvršiti putem registracijskog formulara na službenim stranicama konferencije: http://occsee.hr/hr/registration/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Vidimo se u Splitu!

Optometrijska konferencija Hrvatska

0 Shares
Oglas
Autor

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

dva × 5 =

Back to top button