Hailey Bieber X Vogue Eyewear kolekcija

Vogue Eyewear slavi početak nove sezone uz modnu ikonu i model Hailey Bieber, novu ambasadoricu i kreativnu partnericu marke.
0 Shares

Pokretanjem ekskluzivne suradnje i kampanje, prvi primjerak kolekcije koja je dizajnirana u suradnji s Hailey za marku Vogue Eyewear uokviruje autentičnu ljepotu sa stilom slavnih. Spontana, prirodno prekrasna i u potrazi za onim zbog čega se osjeća dobro, igra se zemljanim tonovima, privlačnim oblicima i tankim metalom kako bi uokvirila svaki aspekt svoje osobnosti u osam modela s njezinim potpisom.

„Marka Vogue Eyewear poznata je po tome što ima jedinstvene modele za svakoga, a ja vjerujem da su naočale dodatak koji može podići svaku modnu kombinaciju. Ovom suradnjom usredotočili smo se na dizajniranje modela koji bi se mogli uklopiti u bilo koji stil”, kaže Hailey Bieber.

Kampanja je snimljena u zadivljujućoj vili, njezin ugođaj usmjeren je na modu, zabavu i glamur, s vizualima koji oživljavaju svaki model u neodoljivo stvarnim portretima svestrane Hailey. Dajući njezinim obožavateljima priliku da vide svijet sa njezinog stajališta, snimanje bilježi sve, od vrhunske privlačnosti elitnog glamura do njezinog lagodnog prirodnog stila.

„Ova mi je suradnja posebna jer sam imala priliku surađivati s timom na dizajnu okvira koji izgledaju prirodno, ali i dalje su modno napredni i zabavni. Bilo je jako zabavno surađivati s timom Vogue Eyewear i odlično smo se proveli snimajući kampanju za novu kolekciju”, kaže Hailey Bieber.

Svaki Hailey Bieber X Vogue Eyewear okvir dolazi s posvećenim logotipom s potpisom na krilu okvira, kao i modernim etuijem po mjeri, tako da ih možete ponijeti gdje god poželite, i to sa stilom.

Jeste li spremni za novo stilsko poglavlje? Let’s Vogue!

VO5438S

Ovaj model ima okvir od poliranog acetata, izbrušene rubove i široka krila zemljanih boja s potpisom te tamne leće.

Vogue VO5438S

VO5439

Ovaj model oštrih kutova, obrađenih rubova ima krila s logotipom s potpisom i posvetom na vrhovima za moderan profil. Zemljana tamnozelena i bež te svestrane nijanse crne ili tamne boje kornjačevine omogućuju kako sezonski tako i klasični izgled.

VO5439

VO4245S

Ovaj tanki metalni okvir ima osebujan utisnuti most, moderne kutove, suptilne detalje i krila s potpisom. Ovaj model dostupan je s okvirom u polirano ružičastoj nijansi ili klasičnoj zlatnoj ili pak modernoj crnoj ili brončanoj boji s punim tamnim ili blago gradijentnim lećama i tonski usklađenim acetatnim krilima.

Vogue VO4245S

VO4244

Ovaj model, bilo u klasičnoj, ružičasto-zlatnoj, šik srebrnoj ili modernoj crnoj boji, ima krila s potpisom Hailey.

Vogue VO4244

VO5440S

S obrađenim rubovima i širokim krilima s potpisom, ovaj okvir od poliranog acetata dolazi u zemljano plavoj ili zelenoj boji s odgovarajućim nijansama leća ili klasičnoj crnoj ili boji kornjačevine.

Vogue VO5440S

VO5441

Ovaj acetatni model dolazi u nijansama bež ili lovačke zelene boje.

Vogue VO5441

VO4242S

Ovaj model ima osebujan utisnuti most i ekskluzivna krila s potpisom, u metalnim nijansama s klasičnim nijansama leća.

Vogue VO4242S

VO4244

Ovaj model krase sofisticirani kutovi i prepoznatljiv utisnuti most. Dolazi u svijetlim metalnim nijansama s krilima s logotipom i potpisom te etuijem po mjeri.

Vogue VO4244

O tvrtki Vogue Eyewear
https://www.vogue-eyewear.com
facebook.com/Vogue.Eyewear
twitter.com/VogueEyewear
Instagram.com/vogueeyewear

0 Shares
Oglas
Autor

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

petnaest − četrnaest =

Back to top button