Ray-Ban N1 2022 kolekcija – Originalna ekipa se vraća u cool novim izdanjima, zajedno sa genijalnim zvijezdama u usponu

Nakon nekoliko godina ispunjenih trenucima u kojima se činilo da je život stao, Ray-Ban putuje kroz vrijeme kako bi svojim viđenjem stila utjelovio optimizam novog početka.
0 Shares

Dizajniran da izrazi svijet kako ga vi vidite, Ray-Ban je oduvijek nadilazio granice vremena, trendova i stereotipa, a ni 2022. nije iznimka: originalna ekipa se vraća u cool novim izdanjima, zajedno sa genijalnim zvijezdama u usponu.

Podižući izgled modela koji su ušli u povijest na potpuno novu razinu, vrhunske gravure nadahnute zakovicama, jedinstvena zlatna završna obrada zvana Legend i novi kutovi osvježavaju jedinstvene metalne okvire kako bi stvorili novi Aviator, novi Caravan i novi Round, dok mekani, tanki oblici i svestrani tonovi najpoželjnijih minimalističkih modela utiru put novoj generaciji metalnih ikona s Robom i Davidom. Završavajući priču o metalu sa stilom, ekskluzivno izdanje dva modela od titanija iz Japana podiže ljestvicu kultnog Ray-Ban dizajna sa suptilnim antiknim metalnim tonovima i polariziranim lećama od kristalnog stakla kako bi se stvorio potpuno premium izgled i dojam.

A za dozu živopisnosti, kolekcija uključuje i arhivske heroje u punoj boji s novim havanama i zabavnim acetatima odvažnih profila Oriona i Hawkeyea, dok konture laganih najlonskih vlakana u trendi prozirnim tonovima pojednostavljuju epske dizajne iz 80-ih, poput pilotskog modela Cats koji uokviruje spontano, zabavno viđenje suvremenog kultnog stila za godine koje dolaze.

Međutim, sve je to i više od stila. Dodavanjem suvremenog stava najrevolucionarnijim dizajnima, prva linija za 2022. u skladu je s legendarnim počecima brenda: donosi najnaprednije leće na legendarnim okvirima koji su Ray-Ban najomiljenijom markom naočala u svijetu.

Nastavljajući priču revolucionarne tehnologije leća, poboljšane vidne značajke i trendi boje novih bigradualnih zrcalnih leća Chromance osuvremenjuju originalne Ray-Ban legende, tako da će nadolazeća godina izgledati jasnije, blistavije i znatno više cool nego što trenutno možete i zamisliti. Osim toga, cijeli niz polariziranih i klasičnih leća pobrinut će se da vaš pogled na život kroz Ray-Ban bude još i bolji, bez obzira za koji se stil odlučite.

Dakle, tu je sve ono zbog čega volimo Ray-Ban – trendseterski dizajn i svakodnevni heroji – za smjelu i nezaboravnu 2022., bez oklijevanja i bez kompromisa.

Jeste li spremni vidjeti budućnost?

NOVO VIĐENJE LEGENDI

B3625 Novi AVIATOR

Ray Ban B3625 aviator

Nostalgične za budućnošću, prave legende uvijek su suvremene. Uvodeći istinskog heroja marke Ray-Ban u sadašnjost, originalni pilotski model gleda budućnosti u oči – predstavljamo novi Aviator. Novo viđenje legende s blago zakošenim krajevima u obliku suze i vrhunskim gravurama okvira inspiriranim zakovicama dostupno je u tri veličine od klasične do trendovski predimenziorane, pa svatko može pronaći svoju. Ostajući vjeran svojim korijenima, i novi Aviator stavlja naglasak na leće: kao osvježenje palete najprodavanijih jednobojnih i gradualnih leća od kristalnog stakla, dvije potpuno nove zrcalne gradualne nijanse leća Chromance nude poboljšan prikaz boja, veću čistoću slike i zaštitu od odsjaja za one koji traže najviši stil. Okvir je dostupan u klasičnim nijansama koje uključuju modernu crnu, ružičasto zlatnu i jedinstvenu Legend zlatnu. Koju god odabrali, uvijek ste u igri.

RB3625V Novi AVIATOR, dioptrijski

Ray-Ban RB3625V

Upečatljivi kutovi i elegantne metalne konture dokazuju da su pametni trendseteri uvijek spremni za novu avanturu: dioptrijski novi Aviator spreman je za akciju. Uz vrhunske gravure okvira inspirirane zakovicama, ova svježa evolucija dvostrukog mosta originalnog Ray-Ban heroja pretvara uniseks metalni okvir u istaknutu ikonu suvremenog stila, u klasičnoj i nešto većoj veličini te u zlatnoj ili srebrnoj i modernoj crnoj ili ružičasto zlatnoj boji. Sigurno će ići uz svaki look.

RB3636 Novi CARAVAN

Ray Ban RB3636 CARAVAN

Prisutan još od 1957., ove se godine originalni Caravan sprema započeti novo putovanje u suvremenom stilu. Osvježavajući svoj nepogrešivi četvrtasti metalni okvir vrhunskim gravurama inspiriranim Ray-Ban zakovicama, najsuvremenijim gradualnim zrcalnim lećama Chromance i najprodavanijim jednobojnim ili gradualnim lećama od kristalnog stakla, ova rodno fluidna ikona je nepokolebljivo suvremena. Vječne boje metala – uključujući klasičnu, ružičastu ili Legend zlatnu i hladne crne ili srebrne opcije, u standardnoj i malo većoj veličini, čine ga savršenim odabirom.

RB3636V Novi CARAVAN, dioptrijski

Ray Ban RB3636V Caravan

Sve samo ne standardan, novi Caravan uvijek će biti originalan iz svake perspektive. Uz nove vrhunske gravure inspirirane zakovicama, nove meke kutove i plosnati gornji dio dvostrukog mosta, ovaj nekonvencionalni metalni model razvija sunčanu legendu u potpuno cool look. Dostupan u klasičnoj i većoj veličini, kultni zlatni ili srebrni i moderni crni ili ružičasto zlatni tonovi čine ovaj okvir koji izlazi iz kalupa instant herojem stila.

RB3637 Novi ROUND

Ray Ban RB3637 Round

Nadahnut nekonformističkim duhom kontra kulture, okrugli okvir čini još jedan krug oko sunca kako bi ostavio trag u novoj generaciji metalnih legendi. Lagane, ali snažne gravure inspirirane zakovicama, najprodavanije leće od kristalnog stakla i najnovije gradualne zrcalne leće Chromance obogaćuju okvire u klasičnoj, ružičastoj i jedinstvenoj Legend zlatnoj, kao i u totalno crnoj i srebrnoj za vrhunski pristup totalnom stilu. Za dodatni stilski izričaj dostupne su tri veličine koje mogu uokviriti sve – od klasičnijeg do ležernijeg stila stavom.

RB3637V Novi ROUND, dioptrijski

Ray-Ban RB3637V round

Previše cool da bi se zamarao sa sitnicama, novi pogled na najoriginalniji oblik u povijesti dizajna uvodi legendaran stav u dioptrijski svijet: pred vama je novi Round. Osvježavajući trend lakih metala vrhunskim detaljima i prepoznatljivim acetatnim vrhovima, ovaj Ray-Banov trendseterski model odraz je pametnog coola. Dostupan u nizu sjajnih metalik tonova te u potpuno crnoj, kao i u tri veličine, ovaj okvir zajamčeno će učiniti svakodnevni stil sve samo ne dosadnim.

MINIMAL CREW 2.0 – Nove metalne legende

RB3772 ROB

Ray Ban RB3772 Rob

Uglađen koliko i elegantan, ovaj minimalistički izuzetno poželjni model redefinira legendarni dizajn metalnog okvira s trendovskom privlačnošću: predstavljamo Roba i cijelu novu generaciju Ray-Ban legendi. Arhivski protagonist obogaćen je ultra tankim profilima, mekim kutovima i prepoznatljivim mostom. Njegove nove tamnoplave ili ljubičaste polarizirane i klasične zelene leće s potpisom donose dašak boje u klasične zlatne okvire, dok plave leće inspirirane legendom s gunmetalom i potpuno crna opcija izražavaju ultimativni cool. Ovaj je model dostupan u dvije veličine, s opcijom potpune prilagodbe što ga čini prikladnim za cijeli svijet.

METAL ELEVATION – Premium minimalizam

RB8148

Ray-Ban RB8148

Osvježavajući najprodavaniji žičani legendarni model ležernim stilom, Hexagon se vratio u vrhunskom izdanju. Pomno izrađen od premium titanija proizvedenog u Japanu, ovaj iznimno lagani okvir s mekim kutovima nudi iznimnu kvalitetu slike i dugotrajnu udobnost nošenja, u besprijekornom stilu. Dostupne u klasičnim metalnim i polusjajnim antiknim zlatnim ili gun-metal tonovima s polariziranim lećama od kristalnog stakla u originalnim Ray-Ban nijansama, ove sunčane naočale su istinska legenda.

RB8148V

Ray Ban RB8148V

Kao dioptrijska verzija protagonista sunčane kolekcije, ovaj ultralagani žičani okvir spaja minimalistički dizajn metalne žice sa stilom bestselera kako bi dokazao da je izgledati pametno uvijek cool. A tu je i više od samog izgleda. Besprijekorno suzdržana, izrađena od titanija proizvedenog u Japanu, ova ultralagana, hipoalergena prerada najprodavanijeg Ray-Banovog šesterokutnog okvira uistinu je prvoklasna. Uokvirujući ležeran stil u dvije veličine, okvir je dostupan u postojanim nijansama metala, s opcijom antiknog zlata koja dokazuje da totalne legende nikada ne stare.

ESSENTIAL FUTURE – Nova generacija metalnih okvira

RB3688

Ray Ban RB3688

Kao definicija nove generacije cool, niskoprofilnog uličnog stila, ovaj model transformira blago zaobljeni vintage kvadratni okvir s visokom prečkom u klasik novog milenija, s vrhunskom tehnologijom leća koja usmjerava pogled u budućnost. Uz polarizirane leće Chromance visokih performansi i jednobojne nijanse leća od kristalnog stakla, svestran izbor metalnih boja i nove havane na uskim acetatnim ručkicama čine ovaj rodno fluidan model najležernijim izrazom kula ikada.

RB3691

Ray Ban RB3691

Ne ispuštajući važne stvari iz vida, Ray-Ban zna da se sve što vrijedi vraća, posebno kada su u pitanju leće visokih performansi i nekonformistički dizajn. Osvježavanjem ove rodno fluidne metalne siluete privlačnim mostom i novim polariziranim lećama Chromance, klasični arista, cool gunmetal ili totalno crni metalni okviri osiguravaju vrhunski izgled, dok prepoznatljive jednobojne zelene ili smeđe leće od kristalnog stakla i nove acetatne ručkice u žutoj havani savršeno utjelovljuju vintage stil. Tri veličine (uključujući onu koja osigurava potpuno pristajanje) osiguravaju da će ova ikona nove generacije uvijek savršeno pristajati.

KULTNI MODELI DANAŠNJICE

RB4376

Ray-Ban RB4376

Kao laganija verzija epskog oblika koji s godinama nije izgubio ništa od svog dojmljivog karaktera, ovaj elegantni, malo veći pilotski model dobro snalazi i pod svjetlima reflektora i kao lifestyle zvijezda koja osvaja obiljem “sportskog duha”. U ovom novom viđenju kultnog modela Cats iz 1984. smanjene konture laganog okvira od najlonskih vlakana dodatno su blago zaobljene, dok nove prozirne boje s kontrastnim ručkicama i hladnim gradualnim ili polariziranim lećama ističu suvremen duh.

RB4376V

Ray-Ban  RB4376V

Kao esencijalan izraz samopouzdanja legendarnog oblika s pametnim stavom, lagana najlonska vlakna i glatke, smanjene obline rezultiraju fascinantnim suvremenim viđenjem originalnog pilotskog Cats modela, u dvije veličine s opcijom potpunog pristajanja za globalnu privlačnost. Trendovski prozirni okviri u najatraktivnijim neutralnim bojama sezone ili hladna prozirna varijanta s jednobojnim ručkicama naglašavaju svjež minimalizam, dok opcije u klasičnoj havani i crnoj nude totalni stil.

RB2298 HAWKEYE

Ray Ban RB2298 HAWKEYE

Osuvremenjujući konstrukciju kultnog klasika glatkim, ali razigranim kombinacijama boja u acetatu i zlatnim zakovicama, Hawkeye čini da suvremeni, lako nosivi stil izgleda cool poput originalne legende. Prepoznatljivi mekani kvadratni oblik i most u obliku ključanice dolaze u tri opcije boja bazirane na kontrastu između svjetlucavog, havana ili dvoslojnog dijela uz obrve i prozirnih donjih rubova te trendovskih gradualnih nijansi leća, a tu su i klasični totalno crni ili havana okviri s kultnim jednobojnim lećama koji donose legendarni stil u sadašnjost.

RB2199V ORION

Ray Ban RB2199V ORION

Slijedeći primjer najnovijih odvažnih acetatnih ikona debljeg profila, novo viđenje originalnog modela Orion uokviruje kultni stil živopisnom novom interpretacijom. Doza lakoće uravnotežuje samouvjereni stav ovog karizmatičnog, ali i ležernog oblika, dok živopisne žute i sive nijanse osvježavaju paletu klasičnih havana kako bi oživjele šarm stila 50-ih suvremenom privlačnošću. Metalni slovni logotip i kultne zakovice osiguravaju prepoznatljiv potpis brenda.

Potražite više detalja o Ray-Ban:
https://www.ray-ban.com
Facebook.com/RayBan
Twitter.com/ray_ban
Instagram: @rayban

0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

jedan × tri =

Back to top button