Skinite dioptriju u mjesecu ljubavi i osvojite putovanje u Pariz!

Osobe koje nose kontaktne leće često se žale kako je pakiranje za put uvijek stresno, a ako zaboravite leće, putovanje se pretvara se u malu noćnu moru. Ako pak nosite naočale – nije rijetkost da ih negdje ostavite, izgubite ili čak i slomite. U tom slučaju doživljaj putovanja postaje sve samo ne ono što ste očekivali. Korekcija vida bi mogla biti rješenje za takve situacije!
0 Shares

Korekcija vida, jer putovanje bez dioptrije – je najljepše putovanje!

Iz tog razloga vam Optical Express želi pokazati kako je lijepo kada putujete bez naočala i kontaktnih leća – jer putovanje bez dioptrije je najljepše putovanje.

Svi oni koji obave zahvat laserske korekcije vida u poliklinici Optical Express do 28.02.2020. mogu sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti putovanje u Pariz za dvoje!

U Optical Express poliklinici do kraja veljače možete obaviti pregled za lasersko skidanje dioptrije za 375, umjesto 750 kuna.

Više o akciji pročitajte na stranici Optical Expressa.

Lasersko skidanje dioptrije bezbolan je i kratkotrajan zahvat. U svijetu je obavljeno već više od 60 milijuna zahvata, a zahvat se smatra najsigurnijim medicinskim zahvatom uopće.

0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

trinaest − 5 =

Back to top button