Zašto su donji očni kapci izašli i nisu u skladu s očima?

donji kapci izašli

Poštovani doktore, zanima me što je s mojim donjim očnim kapcima? Ne predstavljaju problem, ali su izašli i nisu u skladu s očima. Izgledaju kao crvena rupica na kraju kapka, s vidom je sve u redu. Šaljem vam i sliku. Molim mišljenje. Hvala unaprijed.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

donji kapci izašli
Dean Šarić
Poštovana,

nalaz je zaista rijedak, ako ne pravi problem ne treba ga dirati. Inače se može korigirati plastičnim zahvatom na vjeđama. Zahvat nije jednostavan, pa ukoliko se odlučite morate se javiti iskusnom oftalmologu koji se bavi plastikom vjeđa.

Srdačan pozdrav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

devetnaest + šest =

Back to top button