Zašto se djetetu kapak ne spušta do kraja?

Poštovani doktore, moj unuk sada ima 22 mjeseca. Od rođenja ima problem s kapkom. Naime kapak mu se ne spušta do kraja. Ima li šanse da se to ispravi? Hvala Vam unaprijed.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

kapak se ne spušta do kraja
Dean Šarić
Poštovani,

vjerojatno je samo razvojni problem, najvjerojatnije će se ispraviti samo. Svakako otiđite dječjem oftalmologu na pregled da se vidi stanje rožnice.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

osam − 1 =

Back to top button