Zašto mi slika nije stabilna kada se fokusiram?

Poštovani, jedno malo pitanje. Već duže vrijeme kad se fokusiram na nešto, npr. na neku osobu koja priča, kao da se sve oko nje počne, hajmo reći malo pomicati lijevo desno. Tek sam danas primijetila, kad mi se to opet dogodilo, da bi to mogao bit neki problem. Bila sam kod doktora za oči prije pet, šest godina, i utvrdio mi je neku neznatnu dioptriju, -0.25 na jedno oko, na drugo -0.50. Nadam se brzom odgovoru. Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

slika nije stabilna
Dean Šarić
Poštovana,

dosta bizaran simptom, prije će biti da je riječ o mogućem problemu ravnoteže ili slično. Svakako obavite i otorinolaringološki pregled uz oftalmološki.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

četrnaest + 18 =

Back to top button