Zamagljenje vida i problemi vratne kralježnice?

Poštovani, povremeno mi se kada gledam u daljinu pojavi lagano zamagljenje oko 1 cm u vidnom polju, naročito kada gledam sa visine u zelenilo. Napominjem da nemam glavobolje, ali zato su prisutni problemi vratne kralježnice. O čemu se radi? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

problemi vratne kralježnice zamagljen vid
Dean Šarić
Poštovana,

problem koji navodite vjerojatno nije vezan direktno za oko. Moguće je da je riječ o cirkulacijskim problemima koje navodite no svakako posjetite oftalmologa da se isključi neka druga patologija.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

2 Komentara

  1. Postovanje!imam smetnje sa desnim okom!neko vrijeme sam imala osjecaj,kao da imam nesto u oko proslo bi vrlo brzo,kao zamagljenje bi bilo!medutim,sad mi se desilo,da mi malo titra i opet osjecaj da nesto smeta,muz kaze izgleda mu kao da lecu imam

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

dvanaest + 16 =

Back to top button