Suho oko i glavobolje nakon ozljede oka

Pozdrav doktore. Prije osam mjeseci povredio sam oko na poslu, udarila me drvena lajsna u oko prilikom renoviranja kuće. Operisan sam i stavili su mi pet kopči u oko koje sam nosio osam mjeseci. Nakon toga su mi konci skinuti. Vidim malo slabije; 70% i to mi ne predstavlja problem. Problem mi predstavlja to što imam osjećaj da imam suho oko, grebe, peče, kao da imam nešto u oku. A druga stvar je što mi smeta promjena svjetla iz tamnoga u svijetlo i obrnuto. Imam glavobolje često kada vozim auto po noći, kada gledam TV ili kad sam na internetu. Interesuje me da li su ti simptomi normalni nakon toliko dugo vremena poslije operacije, te da li će biti trajni. Operisan sam u Norveskoj. Srdačan pozdrav i nadam se vašem odgovoru uskoro.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Suho oko i glavobolje nakon ozljede oka
Dean Šarić
Poštovani,

kod tako teških povreda gotovo su nezaobilazni problemi koje navodite. Potrebno je dodatno liječenje kako bi se pokušali riješiti i ovih tegoba.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

5 × dva =

Back to top button