Što Vi mislite o knjizi “Pogled bez naočala”?

Poštovani, moji podaci su M. spol, 76 g., 178 cm i 71 kg. U užoj obitelji bolesti su bile sljedeće: pok. sestra izliječeni karcinom oka i dojke. Pušim od rane mladosti, sada manje nego prije, oko kutiju dnevno, ne pijem i ne koristim opijate. Operirao sam mrenu na oba oka i imam astigmatizam. Zanima me da li se vid može popraviti vježbanjem, odnosno što Vi mislite o knjizi „Pogled bez naočala“. Hvala unaprijed.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

pogled bez naočala, knjiga pogled bez naocala
Dean Šarić
Poštovani,

na žalost riječ je o potpuno neuspješnoj metodi kojom se od ljudi s problemom uzimaju novci. Ne vjerujte takvim podvalama.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

6 + 16 =

Back to top button