Što mislite o PiXL metodi cross-linking-a?

Poštovani, obavila sam pregled kod Vas i utvrđen mi je keratokonus, te je preporučena Cross-linking metoda i PRK. Zanima me kakva su vaša stajališta vezano za PiXL metodu. Ista se obavlja u klinici SERI u Luganu kod doktora Roberta Pinellia i ima li naznaka da bi ista mogla biti uskoro primjenjivana u Hrvatskoj? Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

PiXL metoda crosslinking, PixL Cross linking
Dean Šarić
Poštovana,

postoje različite varijante crosslinkinga, ovo je jedna od njih. Tek treba vidjeti kakvi su dugoročni rezultati ove metode. Do tada treba primjenjivati metode koje su se dokazale kao učinkovite.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

17 + jedanaest =

Back to top button