Polutvrde leće i krmeljave oči

Poštovanje, godinama nosim kontaktne leće (polutvrde). Imam problema s krmeljama. Nisu one klasične, razvuku se preko cijelog oka. Više su bjelkaste boje, ali uvijek su prisutne. Koristila sam dosta i umjetne suze, ali ništa nije pomoglo. Molim za savjet. Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Polutvrde leće i krmeljave oči, leće i krmelji
Dean Šarić
Poštovana,

niste rekli koliko dugo imate navedene probleme. Riječ može biti o suhoći, starim lećama, pretjeranom nošenju leća, slabijem podnošenju i sl. Svakako se javite kontaktologu.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

3 × tri =

Back to top button