Da li operacija ptoze kapka ima neke posljedice?

Poštovani doktore, imam urođenu ptozu desnog kapka i razmišljam o operaciji. Da li operacija ptoze kapka ima neke posljedice? Da li se kapak može ponovo spustit? Dioptrija desnog oka je -1.00, a lijevog -0.75. Zahvaljujem na odgovoru.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

operacija ptoze kapka
Dean Šarić
Poštovana,

riječ je o kompliciranoj operaciji koju treba raditi iskusan oftalmolog subspecijalist za navedeno područje. Moguće su komplikacije uključivo s ponovnim spuštanjem kapka. Svakako se naručite na pregled gdje će Vam se objasniti detalji.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

4 − tri =

Back to top button