Na jedno oko ne vidim a doktori kažu da nema pomoći?

Poštovani doktore, imam 20 godina i na jedno oko ništa ne vidim. Išla sam doktoru u Njemačku i rekli su mi da sam trebala do deset godina liječiti to oko i da nema pomoći. Sad me zanima vaše mišljenje? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

na jedno oko ne vidim
Dean Šarić
Poštovana,

riječ je vjerojatno o slabovidnosti. Rijetkost je da baš ništa ne vidite, vjerojatno je vid slab. Teško da se vid može popraviti, no bitno je održati postojeći vid ako ga ima.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

20 − 15 =

Back to top button