Savjetujete li mi kupnju polutvrdih leća putem interneta?

Poštovani, nosioc sam polutvrdih leća oko godinu dana, no zbog cijena leća u Hrvatskoj, htio bih ih naručiti iz vana gdje me izađe jeftinije. Dali bi ja mogao napraviti pregled za leće ovdje, a polutvrde leće naručiti preko interneta i dali ih je potrebno fitati ili polirati prema oku? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

kupnja leća preko interneta, kupnja polutvrdih leća na internetu
Dean Šarić
Poštovani,

u pravilu nastojimo pacijente odgovoriti od kupnje leća preko interneta jer je riječ o nekontroliranoj prodaji koja Vam može ozbiljno naštetiti. Dodatni problem je ako nešto s lećom nije u redu praktično je nemoguće riješiti problem. Prednosti uzimanja leća direktno od proizvođača su mogućnost intervencije na lećama i kontrola materijala i izrade.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

3 × tri =

Back to top button