Savjetujete li kirurško uklanjanje pigmentacije s oka?

Poštovani, bila sam kod oftalmologice i rekla mi je da je ovo na slici bezopasna pigmemtacija oka, i rekla da moram vršiti kontrole svako pola godine. Kad sam upitala za uklanjanje rekla mi je da će mi ostat ožiljak. Možete mi odgovoriti može li se to napravit bez vidljivih ožiljaka? Hvala na pažnji. Unaprijed hvala na odgovoru.

Pigmentacija na oku kirurško uklanjanje

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

pigmemtacija oka uklanjanje
Dean Šarić
Poštovana,

koliko mogu vidjeti iz slike lokacija je dosta zahtjevna, tako da se slažem da je potrebno praćenje, a zahvat bolje izbjeći.

Srdačan pozdrav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

11 − 10 =

Back to top button