Kako izliječiti divergentni strabizam?

Poštovani doktore, imam 19 godina i malo mi jedno oko ide na stranu, kako sam pročitao to je divergentni strabizam. Vid mi je odličan i s tim nemam problema, ali me zanima dali mogu izliječiti to i vratiti oko u normalno stanje? Hvala unaprijed.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

divergentni strabizam liječenje
Dean Šarić
Poštovani,

ako je riječ o akomodaciji tada je dovoljno korigirati dioptriju. Ako oko bježi unatoč korekciji dioptrije, jedina opcija je operativni zahvat.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

17 − 9 =

Back to top button