Mogu li dobiti invalidninu jer sam izgubio vid na oku?

Dobar dan, imam pitanje za vas; na desnom oku sam izgubio skroz vid i na pretragama su mi rekli da se tu ne može više ništa napraviti i neka se pomirim s time. I sve ja to razumijem. Pitao sam svoju doktoricu kome da se javim da dobijem neku invalidninu ili status polu-slijepe osobe, a ona kaže da ne zna. Inače živim u Velikoj Gorici. Dali Vi znate molim Vas kome da se javim i odakle da krenem vaditi te papir? Puno Vam hvala!

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

gubitak vida invalidnina
Dean Šarić
Poštovani,

vi trebate sakupiti sve stare oftalmološke nalaze, te učiniti novi oftalmološki pregled zbog utvrđivanja sadašnjeg stanja. Na osnovu toga će Vam Vaša doktorica savjetovati daljnje korake.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

tri × 2 =

Back to top button