Dupli vid uzrokovan kavernomom u glavi

Dragi doktore, molim vas, djever mi je imao operaciju glave, tj. dupli vid. Stvorio mu se kako govore od kavernoma u glavi. Sada trenutno i dalje tako vidi ima godinu dana. Da li će mu se vid vratiti? Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

dean šarić, Dupli vid uzrokovan kavernomom
Dean Šarić
Poštovana,

ako je riječ o dvoslikama koje se nisu popravile niti nakon godinu dana vjerojatno niti neće. Neka dođe na pregled, postoji nekoliko opcija kako mu možemo olakšati tegobe.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

pet × dva =

Back to top button