Dijagnosticirana mi je SNAIL TREK, molim pojašnjenje

Poštovani doktore, tokom oftalmološkog pregleda dijagnosticirana mi je SNAIL TREK, molim pojašnjenje ove dijagnoze. Unaprijed hvala na odgovoru.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

SNAIL TREK, degeneracija mrežnice
Dean Šarić
Poštovana,

riječ je o jednoj degeneraciji mrežnice. Na mrežnici – retini, opisuju se različite degeneracije koje svojim izgledom variraju, a da bismo znali o čemu se radi dobivaju ovakve egzotične nazive. Svakako ih treba pratiti, a u nekim slučajevima i intervenirati (laserski zahvati i sl.).

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

12 + dvadeset =

Back to top button