Blaga depresija mrežnične osjetljivosti?

Poštovani, napravila sam pretragu vidnog polja i na nalazu mi piše blaga depresija mrežnične osjetljivosti u intermedijarnoj zoni. Možete li mi pojasniti što to znači i koji su mi daljnji koraci? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

depresija mrežnične osjetljivosti, depresija mrežnice
Dean Šarić
Poštovana,

ovaj je nalaz nespecifičan i treba ga tumačiti u vezi sa pregledom oka, odnosno drugim pretragama. Sam po sebi može biti i slučajan nalaz ili artefakt koji nema direktne veze sa nekim patološkim zbivanjem. Prepustite oftalmologu koji je indicirao pretragu daljnje korake u koliko su uopće potrebni.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button