Alergijske reakcije

Poštovani Doc. dr. Dean Šarić imam problem sa alergijskim reakcijama na polen i cvjetni prah. Alergija pretežno djeluje na neprestano kihanje, oči koje žuljaju, neprestano suze i svrbe. Pored toga nos i grlo (nepce) me svrbi. Išao sam kod porodičnog ljekara pa mi je preporučio Flonidan. Pijem ga nekih mjesec dana i ne vidim neke promjene na bolje. Što bi mi vi preporučili?

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

dean šarić, problemi s alergijama oči
Dean Šarić
Poštovani,

vjerojatno je potrebna agresivnija antialergijska terapija. Svakako posjetite oftalmologa jer se lokalno liječenje mora povezati sa sistemskim.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

pet × dva =

Back to top button